Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ANBEFALING FRA FORELDRE TIL ELEV


Vår datter på snart 4 år går til Gunn Vigdis og har enkelttimer med henne en gang i uken.

Vi ønsket å starte med musikkterapi for henne da vi hadde lest og hørt at dette ville fremme språkutviklingen. Vi fikk tilbud om en gratis prøvetime for å se om det kunne være noe for datteren vår.

Hun trivdes og hadde det gøy i prøvetimen og det var helt klart for oss at dette var noe vi måtte fortsette med. Ved første ordinære time strålte hun opp ved synet av Gunn Vigdis. Ofte kan hun være naturlig skeptisk til nye mennesker.

Gunn Vigdis har strålende energi og en enorm entusiasme hva gjelder musikk og arbeid med barn. Det er tydelig at hun har mye erfaring og kunnskap, En stor del av hennes styrke er at hun vet å forme leken inn i musikken og omvendt. Hun benytter flere typer instrumenter, sang, eventyr og tegning/forming og også små videosnutter fra YouTube som utgangspunkt for samtalen med datteren vår. Dette kombinerer hun med rollespill og bevegelsesaktiviteter for å støtte opp under kroppsuttrykk, tale og språk.

Datteren vår har også fått egen arbeidsbok hvor Gunn Vigdis legger inn aktiviteter hun kan jobbe med hjemme i forhold til flere arbeidsområder.

Vi er svært fornøyd med det arbeidet Gunn Vigdis gjør med datteren vår, vi ser helt klart en positiv utvikling på språk, fantasi og selvbilde. Hun gleder seg til hver time, fordi det er gøy og glede  -  kombinert med nye utfordringer. Samarbeidet er svært fruktbart!


Vi tror mye av grunnen til dette er at Gunn Vigdis evner å se barnet og raskt tar barnets språk og personlighet. Slik vi har observert samarbeidet, har vi sett en lekende tilnærming,  uten å måtte være bundet opp av et spikret program. Heller en fri lek der en god flow utnyttes til å seile videre over bølgene. Slik danner Gunn Vigdis en god allianse!

Vi gir Gunn Vigdis våre beste anbefalinger!
Hilsen fra Camilla og Olav

 

Sist oppdatert 25.03.2014 kl. 18:43

 

 

 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn